Sivut

maanantai 1. syyskuuta 2014

Aluevalmennusleiri Kuortaneella 30-31.8.

Pixie valittiin keväällä Varalan aluevalmennusleirille, mutta koska Varalasta ei saatu syksyn leirille tiloja, siirtyi leiri Kuortaneelle. Kuortaneen urheiluopistolle matkattiin pikkubussilla joukkueen kesken ja meno oli sen mukaista :)

Perillä majoituttiin kahteen huoneeseen, joissa molemmissa oli hienot varustelut. Saimme nimittäin huoneet uusimmasta majoitusrakennuksesta! Kotiutuminen huoneisiin tapahtuikin nopeasti :)
Kengät siistissä rivissä huone 2:ssa
Ensimmäiseen leiripäivään kuului Juuliannan pitämänä kaikkien joukkueiden yhteinen perustunti sekä kestävyys&hypyt- tunti, jolla saimme treenikaveri Skimmia-joukkueesta.

perustunnin jalkatekniikkaa

Jalkojen availua perustunnilla

Hyppytunnilla kaurishypyn muodon hakemista
Vauhdikas kaurishyppy :) 

Tiia piti fysiikkatunnin, jonka aikana tehtiin paljon keskivartalon hallintaa vaativia tehtäviä. Tälläkin tunnilla Skimmia oli treenikaverina.







Ensimmäiseen päivään mahtui myös Annen pitämä tuomaritunti, jolta saimme pari hyvää muokkausta ohjelmaan. Viimeisen tunnin jälkeen hyödynnettiin vielä Kuortane-hallin patjoja sekä pulahdettiin viileään veteen uimaan. Illalla ehdittiin myös katsomaan ensimmäinen Voice Kids- jakso.















Sunnuntaiaamuna saatiin nousta aikaisin maittavalle aamupalalle, sillä heti kahdeksalta oli tiedossa Kasva urheilijaksi- testit. Iltauinti oli tainnut hyvin palauttaa lihaksia, sillä kovin suurta jumitusta ei tytöillä ollut :)  Testit meni osittain hyvin, mutta joihin osa-alueisiin jäi selkeästi parannettavaa. Testien jälkeen Juulianna jatkoi Pixien, Dorian ja Lidia Y:n kanssa nopeus ja ketteryystunnilla, jonka aikana tehtiin paljon erilaisia pyrähdyksiä, viestejä ja nopeita liikkeitä.



Päivään mahtui myös Annan pitämä perustunti, jolla treenasimme Lidia Y:n kanssa. Perustunnilla treenattiin telinevoimistelijoiden kanveesilla, jonka päällä liikkeiden tekeminen oli suorastaan mukavaa :)





Leiri päättyi Juuliannan pitämään liikkuvuusosioon sekä loppuverryttelyyn. Kaikkiaan leirillä tehtiin paljon perustreeniä narulla ja ilman, keskivartalon voimaa sekä erilaisia fysiikkatreenejä. Peruskuntokauden loppupuolelle osunut leiri oli siis mainio lisä kunnon nostatukseen. Parasta leirillä oli erilaiset nopeus- ja ketteryysharjoitteet sekä se, että hyppyihin opittiin paljon uutta. Leirillä oli hauskaa, vaikkakin rankkaa, joten uutta leiriä tammikuun lopulla odotetaankin nyt innolla!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti